De boeken

De Wonderbaarlijke Tovenaar van Oz
ISBN: 9789082178227
Adviesprijs: € 19,00
Verschenen: 2015
Inkijk exemplaar

KronvanOz boek 1 frontcoververhaalt over de hoe Doortje, een meisje uit Kansas, Amerika, in het Land van Oz terechtkomt. Doortje probeert om weer thuis te komen bij haar Tante Emma en Oom Hendrik. Alleen de Grote en Verschrikkelijke Tovenaar van Oz kan haar helpen. Daarom moet Doortje de weg met de Gele Steentjes volgen om in de Smaragd Stad te komen, waar de Tovenaar woont, en onderweg beleeft ze met haar vrienden de spannendste avonturen die een meisje uit Kansas ooit zou kunnen beleven. Zal Doortje ooit weer thuis komen?

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de onderstaande boekhandels:

Bruna1
bolcom

 

Verhaaltjes uit Oz: De Laffe Leeuw en de Hongerige Tijger
ISBN: 9789082178241 (E-boek)
Advies prijs: € 0,98
Verschenen: 2016

eboek kaft
De Laffe Leeuw en de Hongerige Tijger besluiten om de stoute schoenen aan te trekken en kattenkwaad te gaan uithalen. Ze praten over hoe ze mensen het beste kunnen verscheuren en hoe ze baby’s willen verslinden. Zijn de inwoners van de Smaragd Stad nog wel veilig voor deze gevaarlijke beesten?

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de onderstaande boekhandels:
 
 
 
 
 

readshoplogo
bolcom

 

Het Wonderlijke Land van Oz
ISBN: 9789082178265
Advies prijs: € 19.98
Verschenen: 07 okt 2016
Inkijk exemplaar

Cover boek 2 voorkant2

Verhaalt over de avonturen van Tip. Tip woont bij een oude feeks genaamd Mombi en als het even kan dan maakt zij Tip het leven zuur. Als zijn avonturen Tip en Sjaak Pompoenstaak naar de Smaragd Stad voeren dan zal Tip zich realiseren dat zijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn, zeker als generaal Djindjur de Smaragd Stad bezet. Tip belandt van het ene avontuur in het andere en ontmoet de Vogelverschrikker, de Blikkenman, en een bijzondere Wokkelkever. Zal de feeks Mombi in staat zijn om Tip weer in haar macht te krijgen? Blijft generaal Djindjur aan de macht in de Smaragdstad?

Dit boek is o.a. verkrijgbaar bij de onderstaande boekhandels:

bolcom
 

Share
   Send article as PDF