Lancering project ‘De Kronieken van Oz’

Op 19 januari presenteert Jeroen van Luiken-Bakker in samenwerking met uitgeverij Gigaboek en DessinDestinillustrator Monique Luiken het project ‘de Kronieken van Oz’. Met de lancering van de website www.kroniekenvanoz.nl en de Facebookpagina is het project een feit. ‘De Kronieken van Oz’ is het lang verwachte project dat alle verhalen van L. Frank Baum over het (wereld)beroemde meisje Doortje uit Kansas en haar vrienden uit Oz in het Nederlands gaat brengen.
 
De Oz Leesclub:
 
Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes, als eerste de boeken in huis hebben en andere primeurs beleven, word dan lid van de Oz Leesclub. Je krijgt 10% korting op de geldende winkelprijs, altijd onder de 20 euro, en je betaalt geen verzendkosten. Het kost je éénmalig 25 euro, waarmee je het project tot stand helpt komen en je krijgt dan het eerste boek gratis. Deelname is geheel vrijblijvend. Meer informatie op www.kroniekenvanoz.nl/leesclub
 
De boeken:
 
In 1900 had kindervriend en schrijver Lyman Frank Baum groot succes met zijn boek The Wonderful Wizard of Oz, in totaal zou Baum zo’n 17 boeken schrijven over Doortje en haar vrienden in Oz. Jeroen heeft de taak op zich genomen al deze verhalen te vertalen naar het Nederlands, en hoewel het eerste boek in Nederland net zo’n groot succes was als in de rest van de wereld zijn de andere verhalen tot op heden onopgemerkt gebleven. Wie kent zulke bijzondere personages als Ozma, Tik-Tak de Uurwerk Man, of de oude feeks Mombi en wat gebeurt er verder met de Tovenaar van Oz, de Blikkenman en de Vogelverschrikker? Je kunt het binnenkort allemaal lezen in de Kronieken van Oz. Wil je weten welke boeken, waar ze over gaan en wanneer je ze kunt verwachten? Kijk dan op de website www.kroniekenvanoz.nl/boeken
 
E-mail: [email protected]
Facebook: http://www.facebook.com/DeKroniekenVanOz
Twitter: @KronvanOz
Web: www.kroniekenvanoz.nl
 

Share
   Send article as PDF   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.